mariagutebring.blogg.se

Jag älskar husmanskonst och vanlig billig vardagsmat. Inga tjusigt upplagda pyttesmå portioner till dyra slantar här inte, däremot förvaltar jag morotsslantar med varsam hand.

Pulled Pork gryta

Publicerad 2014-02-16 20:51:00 i Allmänt,

Har jobbat nästan hela dagen och halva kvällen med prislista och då var det förstås smidigt att ta ut en påse pulled pork ur frysen, blötlägga trattisar och göra lite risotto på smör olja, ris, vitvinsvinäger, kycklingbuljong, vitlök och hackad gul lök. Svampen fick gå i torr panna med salt och vitpeppar en stund, på med kött och lök som fick fräsa i lite smör och olja, dofta på lite mjöl, skvätt med soja och lite lättmjölk och lite vinäger här också. Sen fick allt småputtra medan jag sköljde, skalade och rev 3 stora morötter. Klart och gott
 
 
 
Man kan göra svampsås för sig och steka köttet för sig med lite ingefära och citron och ev. blanda lite äppelchutney med risotton... men jag tänkte inte så långt den här gången...

Kommentarer

Postat av: Malin

Publicerad 2014-02-18 20:41:39

Gud så gott det lät!

Svar: Ja, det mesta går väl egentligen att göra av Pulled Pork och det här blev väldigt bra.
Blåbärsmamma

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Blåbärsmamma

Jobbar med drakar och vindspel. Ritar, skriver och sköter lite marknadsföring. Annars är mitt riktigt stora intresse egentligen mat. Jag står helst vid spisen och rör i grytan eller vid vasken och hackar lök. Blåbärsmamma är ett ganska passande namn för mig, eftersom jag ständigt ger mig på nya saker och alltså i de flesta sammanhang är just ett "blåbär".

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela

matbloggar.nu
besöksräknare
räknare