mariagutebring.blogg.se

Jag älskar husmanskonst och vanlig billig vardagsmat. Inga tjusigt upplagda pyttesmå portioner till dyra slantar här inte, däremot förvaltar jag morotsslantar med varsam hand.

Pulled Pork rättika och påskstress

Aptit är hungerns lyxutgåva.

Publicerad 2014-04-16 22:02:34 i Allmänt,

De sista två dagarna har varit balansgång på tunn lina utan andningspaus. Hua! Räknade fel på en hundring på en faktura igår. Som tur är var det en superärlig och trevlig kund som mailade tillbaka och påpekade att det måste vara något fel med fakturan! Många nybeställningar på nätet samtidigt som det börjar komma folk till butiken. Johan har städat ute i butiken i två dar nu, medan jag försökt hinna med beställningarna på internet och lite köksarbete. Igår bjöd sambon på jättegod Chorizo, han är ju en betydligt duktigare kock än jag på många sätt men det är inte så ofta han får tillträde, där är jag nog orättvist egoistisk är jag rädd, men igår tog jag tacksamt emot erbjudandet för jag insåg att jag helt enkelt inte orkade.

Idag var det någon lugnare och jag gjorde klart en omgång Pulled Pork  och en variant av inlagd rättika samt en tomatsallad med lite rödbeta i.
 

Om

Min profilbild

Blåbärsmamma

Jobbar med drakar och vindspel. Ritar, skriver och sköter lite marknadsföring. Annars är mitt riktigt stora intresse egentligen mat. Jag står helst vid spisen och rör i grytan eller vid vasken och hackar lök. Blåbärsmamma är ett ganska passande namn för mig, eftersom jag ständigt ger mig på nya saker och alltså i de flesta sammanhang är just ett "blåbär".

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela

matbloggar.nu
besöksräknare
räknare