Lördagsgoddis med ostpannkaka

Nya tips i mitt kök på hur man tillreder musslor. Musslor är något av det godaste som finns tycker jag. Inte farligt dyrt som festmat betraktat heller faktiskt. Dom tipsar i alla fall att man kan ha bacon och röd paprika som smaksättare till. Låter ju inte dumt alls? och/eller chorizo! sen kan man ha chorizofettet i vitlökssmör?!!! har jag aldrig hört talas om tidigare, men Tommy försäkrar att det blir otroligt gott, så då är det säkert det. Sen vill dom att vi tittare hör av oss med tips på vad vi tycker att dom borde testa och laga i mitt Kök. Tror jag ska tipsa om ostpannkakan, för den är verkligen läcker så det räcker!

Väldigt lätt att åstadkomma också, bara man har en hyfsat bra teflonpanna, eller allra helst keramisk panna, som det inte fastnar i. Sen är det bara att strö lite riven ost (jaadå vanlig billig gratängost går hur bra som helst, för osten får ju smak av den brynta ytan). Man kan ha lite vaniljsocker i smet och/eller grädde också, så blir det nästan lite ostkakekänsla över det hela och knapriga supergoda pannkakor.