Salt & peppar

är faktiskt räddningsplankan många gånger och några droppar citron eller vinäger. Jag hade bestämt mig för att det skulle bli någon sorts korv med pasta idag och eftersom det värsta jag vet är kokta makaroner med stekt korv. Fruktansvärt torrt och tråkigt! så jag hittade pastaskruvar, snodde ihop lite majonnäs, fram med ett halvt paket spenat, tina i micron, blanda med lite majonnäs, filmjölk och vaniljgrädden som blev över från pankisarna... men vad hände då? jo, hela spenatsåsen smakade vanilj?!!! söt äckligt kväljande vanilj!!! i med vitpeppar, salt, citron och lite mer majonnäs och, tja, riktigt nöjd var jag inte ändå, men det var i alla fall betydligt bättre. I sista stund strödde jag på lite citronpeppar över hela rätten också. Dröm om min förvåning, när sambon säger att den där fisksåsen var något av det bästa jag gjort, vad har du haft i den? jag ljög lite och sa att det var spenat, lite grädde och filmjölk och aioli (men det där med vaniljen låtsades jag inte om förstås.... Haha!!! det gäller att använda fantasin!
